7 Haziran 2017 Çarşamba

Sohbet Odaları ve Sohbet Sitelerinde Mobil Chat Sadece Burada

Metafor burada ince değil; Genç kadınları genç erkeklerle karıştıran korkunç, görkemli bilgisizliği, Enn'in gözleri açık ve sinir merakı ile sohbet odaları Gaiman'ın karakterleri arasında bilginin ötesinde olan herkese sohbet siteleri tanıdık bir tepki hakkında. Özgün kısa ve yumruklu ve kısa panzehirle kısa mobil chat aksiyonları ve borsaları kırarak - yeni tedaviden chat daha kuru bir sohbet sabırsızlık öngörüyor. Ancak hikaye hala çok tanınabilir bir şekilde Gaiman'ın eseri ve göreli hafifliği birçok hayranını hayal kırıklığına uğratmak gibi görünmüyor.

Sohbet Odaları

Açık bir konuyla açın. Ayrıntılı bir şaka ya da Sohbet odaları toplama hattı hazırlamaya ya da kızın dikkatini çekmek için bir arka plan yapmak gerekmiyor. Sadece kızın sizinle daha fazla konuşmak ve biraz daha fazla şey öğrenmek isteyecek bir şeyler söyleyin. Anneannenizin cenazesini tartışmanın veya geleceğe yönelik hedefleriniz hakkında konuşmanın zamanı değil. TV'de gördüğünüz bir şey hakkında,

 köpeğinizin yaptığı bir şey hakkında ya da hafta sonu yaptığı harika bir şey hakkında onunla konuşun. Kendinize çok fazla baskı uygulamayın ve hafif bir açılış hattıyla başlayın. "Adamım, hafta sonum deliydi, babamın eve ekleme yapmasına yardım etmek zorunda kaldım ve kollarımı zorlukla hareket ettirebiliyordum, nasılsın.

zamanınızla daha heyecanlı bir şey yaptınız mı?" "Elimdeki bu çiziklere bak, aç olduğunda kedim acıyor, nasılsın - hiç evcil hayvan var mı?" "Bu matematik sınavının ne kadar zor olduğuna inanabiliyor musun? Her sorunun yanlış olduğunu düşünüyorum, nasılsın?"

Sohbet Siteleri

Eğer açıkça ilgilenmiyorsa veya cevap vermeyi Sohbet Siteleri reddediyorsa, geri çekilin. Birçok kız çoğunlukla istemediği dikkati alır ve bununla nasıl başa çıkacağını bilmeyebilir. İstenmeyen gelişmelerle uğraşmanın zor olduğunu anlayın. Kişisel olarak rahatsız edilmeyin; Konuşmayı bitir ve hareket et.

Her zaman bir kıza ne kadar güzel olduğunu söyleyin, ancak aşırıya kaçmayın. İyi tımar alışkanlıkları edin. Kızlar düzenli olarak banyo yapmazsanız, saçlarınızı tararken veya dişlerinizi fırçalarsanız dikkat edin. Arkadaşlarıyla buluşmaya çalış, ama onlarla flört etmeyin.

Kızlar bunu bir şefkatsizlik olarak görüyor ve onlarla asla bir şansınız olmayacak. Karnından bahsetme ya da bahsetme. Çoğu kız, ne kadar ince olursa olsun şişman olduğunu düşünüyorlar. Çoğu kız için bu kesinlikle hayır-hayır alan. Göz teması kurun.

Mobil Chat

Gözle temasın bir anda 30 saniyeden daha fazla sürmesine izin vermeyin, çünkü aşırı uzun göz teması ürkütücüdür - ancak her zaman arıyormuş Mobil Chat gibi görünüyorsanız ya da göz temasını bir kaçdan fazla tutamazsanız Saniye, terk etmek ister gibi tehlikeli görünürsün. Ürpertici olma. Ürpertici yorumlar çok kişisel veya umutsuz görünen şeyleri içerir. Ona göz yumup göz temanızın vücuduna odaklanmasına izin vermeyin .

bu çok invazivdir. Onu seviyorsanız ona en az iki hafta boyunca sürekli konuşana kadar onu sevdiğini söyleme. Ancak bunu yalnızca duygunun karşılıklı olduğunu bulmanız veya bunu yakmanız ve onu korkutmak için yapmanız gerekir. Başka bazı kadın arkadaşlarınız varsa, onlarla sizin gibi konuşun. Gerçekten sinirliyseniz, fark yaratan bir dünya yaratır.

Bazı kızlar konuşmayı dinlemekten ve gözlemlemekten hoşlanırlar. Çok konuşmuyorsa o zaman sizi dinlemek ilginizi çekebilir. Gülümse, elini avuç içleri ona bakacak şekilde tutun, ceketinizi düğmeye basmayın. Anında kendini daha iyi hissedecek. Sen de daha iyi hissedeceksin. Çoğu kız, onlara sorarsanız gurur duyar.

Genellikle burunlarıyla havada dolaşanlar olmazlar ve ne kadar sıcak olursa olsun, yine de o yoldan sohbet  gitmek istemezsiniz. Kızların dikkat için farklı seviyelerde ihtiyaçları vardır. Bazı kızlar sizi haftada bir kez görürlerse mutlu olurlar. Seni yalnız bırakmayacak diğer insanlar var, ve seni görmeden uzun süre gidebilecek diğer insanlar var ve bunlar mutlaka ilgini kaybettiği anlamına gelmiyor. Benzer şekilde, bazı kızlarla, arkasından bir sarılma ile dokunma bariyeri kırmaya çalışırsanız, yüzünde birinin eline geçebilir, çünkü birinin onu tutacağını düşünebilir. Otursanız dizlerinizi omuzlarınız doğrultusunda tutun.

 Kızlar beden dilini fark eder ve orada bir şey varmış gibi bacaklarınla ​​otururken yakalanmak istemezsin. Arkadan bir kıza asla yaklaşmayın. İlk tepkisi genellikle uyanık olmak ve kendini savunmaya hazır olmaktır. Eğer göz korkutmak istemiyorsanız - ve yapmazsanız - yan taraftan veya ön taraftan yaklaşın. Herhangi bir beden dili uzmanına sorun. Kayıp chat bir nedeni olduğu için onun bir erkek arkadaşı olduğunu biliyorsanız ona yaklaşmayın ve onun erkek arkadaşını rahatsız etmek istemezsiniz! Kötü sivilce sorunlarınız varsa, yatmadan önce yüzünüze diş macunu koyun, sonra sabah duş alın. Eğer doğrudan bir kişi değilseniz, onu her gördüğünüzde bir lil hi ile başlayın. Sonunda onun da sizi fark etmesini sağlayacaksınız. Bu şekilde onunla bir konuşmaya başlamak daha kolaydır, onun adına ve benzeri sorular sormakla.