8 Haziran 2017 Perşembe

Web chat ve Sohbet Odaları Ücretsiz Kameralı Görüntülü

BiP Nedir? BiP tüm sevdiklerinizle yeni nesil "anlık mesajlaşma" , "sesli ve görüntülü görüşme" deneyimi yaşayabileceğiniz bir uygulamadır. Arkadaşlık Sitesi Resimlerinizi, videolarınızı, ses kayıtlarınızı ve mesajlarınızı hiçbir yerde olmayan eğlenceli içerikle anında ve ücretsiz gönderebilirsiniz.BiP tüm operatör abonelerinin kullanabildiği bir anlık mesajlaşma uygulamasıdır.

7/24 Online Randevuya gerek yok. Cambly uygulamasını açın ve hemen İngilizce pratik yapmaya başlayın. Görüntülü Sohbet Yabancı hocalara telefonunuzdan veya bilgisayarınızdan bağlanın, gerçek İngilizce diyaloglar ile İngilizce öğrenin. Özel Bedava Sohbet İngilizce Dersleri Cambly'de hocalarla ister IELTS, TOEFL üzerine çalışabilir isterseniz de İngilizce kursları üzerinden eğitim alabilirsiniz. Ders Videoları Tekrar İzlenebilir Cambly'deki tüm görüntülü sohbetler kaydedilmektedir. Dersleri tekrar izleyip, yeni öğrendiğin kelimeleri ve diyalogları tekrarlayabilirsin.

Chatroulettede oldugu gibi, bu hizmet önce web kameralı anonim bir sohbetti, ama onlar kayıt, premium üyelik ve diğer gereksiz özellikler eklediler. Alexin bilgilerine göre, bu görüntülü kameralı sohbet en çok trafik Avrupa dan alır. Almanca chat veya İngilizce öğrenmek istiyorsanız burası sözlü ve yazılı yabancı dilde bilgilerinizi doğrulamaniz için, iyi bir yer olabilir.

BiP'ten CAPS veya çıkartma göndermek için mesaj yazma alanının sağında yer alan gülen surat ikonuna tıklayabilirsiniz. Sol altta yer alan görüntülü sohbet büyüteç ikonuna basarak içeriği keşfedebilirsiniz. "Mutlu", "üzgün", "komik" gibi anahtar kelimelerle de arayarak farklı içeriklere ulaşabilirsiniz.

WhatsApp, geçtiğimiz Kasım ayında görüntülü görüşme özelliğini kullanıcılarına sunmuştu. Uygulama şu anda ortalama 340 milyon dakika video görüşmesi gerçekleştiriyor. Mesajlaşma uygulamasında, her gün yapılan ortalama 55 milyon video görüşmesi var. Bu uygulama, Facebook tarafından 2014 yılında 21 milyar dolardan fazla bir fiyatla satın alınmıştı. WhatsApp'ın sesli ve video çağrıları dünya genelinde ücretsiz kameralı sohbet olarak sunuluyor. Yeniliklerine ara vermeden devam eden WhatsApp şimdi de, Android kullanıcılarının güncellenmiş bir kullanıcı arayüzü sayesinde görüntülü sohbet başlatmalarını kolaylaştırdı. Ekranda basit bir dokunuşla görüntülü sohbet başlatan özel bir video arama düğmesi mevcut. Ve unutmayın ki WhatsApp uçtan uca şifrelemeye sahip. Böylece aramalarınız ve mesajlarınız sizinle konuşmanın diğer ucundaki kişi arasındadır. WhatsApp bile mesajlarınızın okuyamaz.

WhatsApp, geçtiğimiz Kasım ayında görüntülü görüşme özelliğini kullanıcılarına sunmuştu. Uygulama şu anda ortalama 340 milyon dakika video görüşmesi gerçekleştiriyor. Mesajlaşma uygulamasında, her gün yapılan ortalama 55 mobil chat milyon video görüşmesi var. Bu uygulama, Facebook tarafından 2014 yılında 21 milyar dolardan fazla bir fiyatla satın alınmıştı. WhatsApp'ın sesli ve video çağrıları dünya genelinde ücretsiz olarak sunuluyor.

Bilişim kurallarına aykırı webcam chat sitemizde, yetişkin içerikli yayın yapılması yasak olup bu kuralı ihlal edenler süreli uzaklaştırma sohbet cezası alırlar. Canlisaray.org üzerinden başka sitelerin reklamlarını yapmak, özel bilgilerin paylaşılması, maskeyle chat yapmaya çalışmak kesinlikle yasaktır.

Mobil Chat Sohbet Sitesi

sohbet odaları
sağlık, hukuk, eğitim, teknoloji, internet, astroloji v.b. birçok farklı alanda, farklı uzmanlara ait, çeşitli bilgi ve tavsiyelere yer veren bir internet sitesidir. Uzmanlara ait ses ve görüntülerin yer aldığı videolardaki içerikler sohbet odaları sadece "bilgilendirme" amaçlıdır. uzmantv.com, hiç bir koşul ve şart altında, uzman tarafından verilen tavsiye, görüş, tahmin ve bilgilerin güvenliğini, doğruluğunu veya tamlığını taahhüt veya garanti etmemektedir. Sitede yer alan videoların içeriklerindeki bilgi, tahmin ve tavsiye niteliğindeki verilerin herhangi bir amaçla kullanılması veya uygulanması neticesinde meydana gelebilecek olan her türlü doğrudan veya dolaylı, maddi veya manevi zarar, ziyan, hasar, ölüm, hastalık gibi sonuçlardan uzmantv.com'un herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. sohbet siteleri sitesinde yer alan videolara, site üyeleri tarafından görüş ve düşüncelerini paylaşmak amacıyla yapılan yorumlardan dolayı doğabilecek sorumluluk, sözkonusu fikir ve düşüncelerini açıklayan site üyelerine ait olup, uzmantv.com'un görüş ve düşünceleri denetleme yükümlülüğü bulunmamaktadır. uzmantv.com sitesinde yer alan videoların tamamı veya herhangi bir kısmı, uzmantv.com'un bilgisi dışında hiçbir şekilde kopyalanamaz, değiştirilemez, çoğaltılamaz ve yeniden yayınlanamaz.

Sohbet Odaları

İpuçları PS3™ sistemi sesli / görüntülü sohbeti destekler. Oyun içi sohbet gibi ek sohbet seçenekleri oyun yazılımında bulunabilir. Ayrıntılar için, kullanılan yazılımla birlikte verilen yönergelere bakın. Sohbet edebilmek için PSNSM oturumu açmanız video chat gerekir. Sohbet etmek için birden fazla arkadaşı da davet edebilseniz de yalnızca ekranda seçtiğiniz ilk beş Arkadaşın avatarı sohbet odasında görüntülenir. Bir sohbet odasına en fazla altı kişi katılabilir. Kullanım sınırlamaları ayarlanırsa sesli / görüntülü sohbet özelliği kullanılamaz. Ebeveyn kontrolü ayarları hakkında bilgi için, bu kılavuzdaki > konusuna bakın. Uyumlu bir USB kulaklık / Bluetooth® kulaklık / USB Kamera (EyeToy™) / PlayStation®Eye / PS3™ web chat sisteminde USB video sınıfı (UVC) ile uyumlu USB kamera kullanabilirsiniz. Bir USB hub kullanarak bir USB kamerayı bağlarken, USB 2.0 destekleyen bir hub kullanın. USB 2.0 desteklemeyen bir hub kullanıldığında, görüntü bozulması oluşabilir veya görüntü görüntülenmeyebilir. Desteklenen çevre aygıtları ve kullanım yönergeleri hakkında bilgi için, çevre aygıtlarının satıldığı bayiye başvurun.