17 Mayıs 2017 Çarşamba

Mobil Chat Sohbet Odaları Video Chat Web Chat

web chat
İncelemenizi Güncelleyin Bu ürünle ilgili mobil chat önce bir inceleme göndermiş olduğunuz için bu gönderim orijinal incelemenizin güncellemesi olarak eklenecektir. Özet: (en az 10 karakter) 0'dan 1000 karakter Gönderebilirsiniz Reklamların, sohbet odaları küfürcülüğün veya kişisel saldırıların gönderilmesi yasaklanmıştır. Site kullanım şartlarımızı gözden geçirmek için burayı tıklayın.

Mobil Chat

Operasyonel verimliliği artırmak, veri güvenliğini maksimize etmek ve dijital dönüşüm hedeflerini gerçekleştirmek için, başarı sözü vermekten çok daha mobil chat yapan bir UEM platformuna ihtiyaç duyacaklar. Bu nedenle "IBM Güvenlik'ten Mobil Vizyon 2020 araştırmasına göre, kuruluşların yüzde 80'den fazlası BT 2020'ye kadar AI / bilişsel hesaplamayı, toplamakta olan son nokta verilerini analiz etmek için planlıyor" dedi. Forrester Danışmanlık.

Hareket halindeyken Facebook üzerinden mesaj göndermek isterseniz, yeni bir uygulama indirebilirsiniz. Facebook, Pazartesi günü önümüzdeki günlerde mobil uygulamasından mesajlaşma özelliğini kaldıracağını ve bunun yerine insanların tek başına Messenger uygulamasını kullanmasını şart kıldığını doğruladı. Değişiklik, Nisan ayında ilan edilen bir planda devam ediyor ve şimdilik, Facebook'un ve iOS'daki Android mobil uygulamasını etkiliyor. Daha önce olduğu gibi masaüstünde mesaj gönderip alabileceksiniz. Bir Facebook sözcüsü, önümüzdeki birkaç gün içinde bir e-postada "Facebook mesajlarını göndermek ve almak istiyorlarsa, Messenger uygulamasını indirmeleri gerekeceklerini" bildiren bir diğer kişiyi de bilgilendirmeye devam ediyoruz. Facebook Messenger'ın ilk kurulumu. Şirketin amacı, Messenger'ı mesajlaşma için en iyi mobil hizmet haline getirmek ve aynı şey için iki mobil ürüne sahip olmaktan kaynaklanabilecek herhangi bir karışıklıktan kaçınmak olduğunu belirtti. Bu hareket aynı zamanda.

Sohbet Odaları

 Facebook Messenger'ı kullanan insan sayısını da artırabilir. CEO Mark Zuckerberg geçtiğimiz hafta şirketin kazanç çağrısı üzerine Facebook'un sohbet odaları Messenger'ı önemli bir iş haline getirmek istediğini söyledi. Messenger, Facebook'un toplam kullanıcı tabanının beşte birinin altında 200 milyondan fazla aylık aktif kullanıcıya sahiptir. Metin mesajları göndermenin yanı sıra İnternet tabanlı sesli aramaları, grup sohbeti ve fotoğrafları ve kısa videoları değiş tokuş etmeyi de başarabilir. Facebook, Messenger'a birkaç ay önce başta Avrupa olmak üzere bir avuç ülkede geçiş yapmaya başladı ve sonuçlar olumlu geldi. Yine de, mesajlaşma için.

Video Chat

 Facebook uygulamasını kullanmaya alışkın olanların değişimin nasıl olacağı belli değil. Bir mesaj aldığınızda hala Facebook uygulamasında video chat , ancak mesajı görüntülemek ve yanıtlamak için Messenger'ı açmanız gerekecek. Facebook, değişikliğin zaman içinde her iki uygulamanın performansını artırmaya yardımcı olacağını söyledi. Messenger'ı geliştirmek için zaten çalışıyor; Şirket geçtiğimiz günlerde eski PayPal başkanı David Marcus'u, muhtemelen ödemeleri de içeren Messenger için yeni yetenekler inşa etme yönünde bir itki aracı olarak işe aldı. Bu yılın başlarında, Facebook, Internet tabanlı mesajlaşmayı da yöneten WhatsApp'ı satın almak için bir anlaşma yaptığını açıkladı. Bu makale ve diğer PCWorld içeriği hakkında yorum yapmak için Facebook sayfamızı veya Twitter özet akışımızı ziyaret edin.

Web Chat

Ajanları Yönet ClickDesk, herhangi bir sayıdaki canlı sohbet ajanı ile harika çalışıyor. Yazılım, ihtiyaçlarınıza uyacak şekilde firmanızla birlikte ölçeklenir ve mobil sohbet uygulaması, destek ajanlarını tek bir merkezden yönetmenizi her web chat daha kolay hale getirir. Yönetici ayrıcalıklarıyla, şirketinizin temsilcilerini görüntüleyebilir, oturum açma zamanlarını görebilir ve temsilci ayrıntılarını yönetebilirsiniz.

Chit Chat Mobile LLC ve başlıca sahipleri 15 yılı aşkın bir süredir kablosuz işyerinde bulunuyor. 2012 Eylül ayında Chit Chat Mobile, LLC. Amerika Birleşik Devletleri'nde 250 milyondan fazla kişiye ses, mesajlaşma, veri ürünleri ve hizmetler sağlamak için bir MVNO haline geldi. Ayda 9.99'dan başlayan sınırsız planlar ve eklentiler olarak sunulan veri ve diğer özellikler ile Chit Chat Mobile, yaşam tarzınızı iltifat etmeyi planlamak için önceden ücretli kablosuz bir konsept geliştirdi. Chit Chat Mobile'da kablosuz faturayla değil, sizinle ilgili. İstediğiniz kadar az ya da çok ekleyebilir ve istediğiniz şeye para verebilirsiniz. Bu senin kablosuz, senin yolun