6 Haziran 2017 Salı

Arkadaşlık Siteleri ve Chat Odaları Birlikte

Karşılaşma gönüllü gruplar Özveri seksi. British Sohbet Journal of Psychology'de yayınlanan 2008 yılındaki bir araştırma, web chat kadınların fedakarlıklarını erkeklerden daha önemli bulduklarını gösterdi. Bencil olmayan şeyleri göstermek için bir chat Meetup gönüllü grubuna katılmayı deneyin (gönüllü çalışma sohbet odaları Bu net çalışma, çeşitli sebeplere hizmet eder, çıkarlarınızı paylaşan üyelerin bulunduğu grupları seçmenizi ve kimlerin kimin adına mobil chat üye olduğunu görmenizi sağlar Hangi projeler.

Arladaşlık Siteleri

Uwimana, Uganda'daki AMISOM birliğindeki kabaca arkadaşlık siteleri  500 kadından biri, 17 bine yakın Afrika Birliği kuvveti el-Shabab ile savaşmak ve Afrika'nın Korna milletini güvence altına almak suretiyle siyasi bir sürecin kök salmasına neden oldu. Motorlu piyade bölüşümünde sürücüler, topçular ve teknisyenler olarak görev yapıyorlar - kadınlar ABD ordusunda geçen yıl sonuna kadar yasaklanmıştı. Ancak Somali'de, kadın barış güçleri yıllardır bu görevlerde bulunuyor.

Bedava Sohbet

Durham Bulls Athletic Park (Durham, NC) Bir Yankees bedava sohbet biletinin (veya daha azının) bedeli karşılığında, siz ve arkadaşlarınızın her biri, 13 MLB küçük lig üyelerine sahip çok oyunlu bir pakete sahip olabilirsiniz. Takım sporlarına kök salınması, sizin gibi onun testosteron seviyelerini de artırabilir. Ve T libido hormonudur, bu yüzden takımınız kazanırsa, ikiniz de kazanırsınız. Şunu deneyin: Fazla bir paketin maliyetini arkadaşlarınızla paylaşın ve sırayla bir başkasını yeni davet etmek için kullanın. Zayıf bağlarınızı genişletecek ve arkadaşlarınızın varlığı cazibe ya da zenginlik kadar cazip olabilecek bir "ünlü etki" yaratıyor.

Mobil Chat

Önerilen The Big Town Girls dizisinin ilkinde, yerel bir mobil chat gece kulübünde işlerini kaybettikten sonra büyük kasaba kızları Judy Davis (Haziran Lang) ve Terry Wilson (Lynn Bari) Hawaii'de mahsur kaldılar. Ardından Terry bütün paralarını bir şans oyunu ile kaybeder. Onlarla ünlü bir mücevher hırsızı olduğunu söyleyen Maurice Leon (Erik Rhodes) ile buluşuyor ve yemek yiyor ve Homer Watson'dan (Gene Lockhart) ünlü "Ka-meha-mega" elmasını çalmaya teşvik etmeye çalışıyorlar. Ertesi gün "Maori" de. Bazı yolcunun "yolculuk" partisinde bir şeyler bulma şansını reddediyor, gemiye biniyorlar. Bu yemeye kıyasla içki içmeye başlar, sonuçta gemi hala onlarla gemide yelken açar. Keşfedildiğinde, geminin kaptanı (Harlan Briggs) onları işe koyar --- Judy, oda amiri ve Terry'yi manikürcü olarak kullanır. Kızlar, Maurice'in elmasını Watson'ın kabininden çaldığını ve kaptana anlattığını görüyorlar. Sonra komplikasyonlar başlar, Judy ve Terry de hırsızlıkla suçlanıyor. Les Adams tarafından yazıldı.

Sohbet

Bereketli toplanma yerleri sağlayacağız. Kasabanızdaki sohbet  eşdeğerleri ve orada bir araya gelen potansiyel arkadaşlarınızı buluyorsunuz. Dallas Sport and Social Club, kickball'u biraraya getirdi. Takım oyunu, sosyologların "durumsal genelleme" dediği şeyleri cesaretlendiriyor, başka bir deyişle olumlu koşullar insanların tıklamasına yardımcı oluyor. Parks, "İnsanlar ortak bir sonuca doğru çalıştıklarında, birbirlerine daha yakın birlikte olma ihtimalleri artar" dedi. Rekreasyonel kıyafetler, yeni bağlantılar kurmalarını kolaylaştırır; çünkü bireyler kimseye üye olmadan kaydolabilir ve kimseye ihtiyaç duymadan bir ekibe atanabilir.

Chat

Karımla burada tanıştım. Aslında işe başlamadan önce Chat tanıştık. Röportaj için içeri girdim, onun tarafından yürüdüğünü gördüm ve işi yapmak için ekstra motive hissettim. İşyerinizde biriyle çıkıyorsanız, oldukça züpperebilir, ancak eğer gerçekten sizinle bağlantı kurduğunuz birisi varsa? Kara mayınlarına değer. Şirketinizin prosedürünü öğrenin ve İK'ye hızlı bir e-posta gönderin. En iyi senaryo ikiniz ikiniz harika arkadaşlar edip karşılıklı cazibe yaratmaktır ve ardından şehir genelindeki bir reklam ajansında daha iyi bir iş çıkarmak için ayrılır. Benim için mükemmel çalıştım.

Sohbet Odaları

Kabul edelim: Hava daha soğuk hale geldiğinde, yerel Sohbet odaları barınızın atmosferi daha da kötüleşir. Yaz, erkekler ve kadınlar, stajlarını ve çıkmaz işlerden kaçarak akşamı çatı üst güverteleri boşta bırakmakla ilgiliydi. Yaz, Cuma günü hasta çağırmakla ilgiliti, çünkü patron çocuklarını bir gün önce sahile götürdü. Yaz, sabahın üçünde yeni bir arkadaşınızla birlikte evde tökezlemek üzereydi, terleyip terlemediğiniz veya kendinize bira döktüğünden emin değilsiniz. Şimdi, yaz bitti ve bar hissetti. Bir zamanlar canlı sahne, kolej öğrencileri ve suratsız işadamları tarafından, çocuklarının yaz kampından evde olduğunu unuttuğuna kadar biraları bırakarak taşmış durumda. Sırt için veranda, kaldırım koltukları ve çatı katları sezon için kapalıydı. Eğer oyununuzu böyle bir oyun sahasında uygulamak imkansız görünüyorsa, ufuklarınızı genişletmenin zamanı geldi.

Web Chat

Zayıf bağların dövülmesinin güzelliği diğerlerinin avı yaparken web chat toplamaktır. Başarılı olabilmek için, yeni bağlantılardaki miktarı ve çeşitliliği bulmak için mevcut çevrelerinizin dışında yeni insanlarla sürekli olarak buluşmanız gerekir. Tüm bağlantıların potansiyelleri vardır. Örneğin, eşini ya da canlı kız arkadaşı olan erkeği yazmış olabilirsiniz, ancak o para topudur. Social Networks'te 2003 yılında yapılan bir araştırmaya göre, partner çiftleri arkadaşlarının yüzde 20 ila 25'ini paylaşıyor ancak bu yüzde, başladıklarında 50'ye yükseliyor
İşletmeler için Google ÇeviriÇevirmen Araç SetiWeb Sitesi ÇevirmeniGlobal Market Finder
Google Çeviri HakkındaToplulukMobilGoogle HakkındaGizlilik ve ŞartlarYardımGeri bildirim gönder