2 Haziran 2017 Cuma

Cep Telefonunda Sohbet Odalarına Girin Muhabbet Edin

Fiyatlar 24 Ay Taahhütlü + ALO Hizmetli chat Paket Tarife Fiyatı (TL) sohbet Kampanya Fiyatı (TL) 25 Mbps 2 GB Kotasında Duran Fiber İnternet.

Cep Telefonunda Hızlı Muhabbet Edin

Dakika Paketi** 28,99  28 TL bedava sohbet  TOPLAM  57,99  39,90 TL ​*Kampanya kapsamında ALO (Sabit Telefon) hizmeti zorunludur. ALO hizmeti aisle birlikte zorunlu olarak sunulan ücretli 600 Dakika paketinin yanında tüm Turkcell Superonline’lılarla aylık 3000 dakika ek görüşme paketi ve Sagemcom marka D182 kablosuz ev telefonuda ayrıca ücretsiz olarak sunulmaktadır.** Her Yöne Dakika Paketleri; şehir içi, şehirler arası, ger içi GSM, uluslararası 1. kademe PSTN, 444, üç haneli (1XY) ücretli özel servis numaraları ve diğer alternatif telekom operatörleri yönlerine doğru aramalar için geçerlidir.

Ücretlendirme periyodu ger içi görüntülü sohbet GSM görüşmelerinde 30 saniye diğer yönler için 60 saniyedir.​ Avantajlar ​Her yöne* 600 dakika doya doya konuşma,Tüm Turkcell Superonline'lılarla aylık 3000 dakika ek görüşme ücretsiz!Sagemcom D182 kablosuz ev telefonu hediye!Üstelik 2GB kotasında duran internet isle edge konuş falter internette gez!*Her Yöne; şehiriçi, şehirlerarası, ger içi GSM, uluslararası 1. kademe PSTN, 444, üç haneli (1XY) ücretli özel servis numaraları ve diğer alternatif telekom operatörleri yönlerine doğru aramalar için geçerlidir. Şartlar ​Kampanya 03 Eylül 2014 -​ 01 Eylül 2017 tarihleri arasında geçerlidir. Bu kampanyadan yeni ve mevcut Turkcell Superonline Fiber internet müşterileri ev telefonlarını numaraları değişmeden Turkcell Superonline’a taşıyarak ya da ev telefonu yoksa Turkcell Superonline’dan numara tahsis etmeleri ve 24 ay taahhüt vermeleri koşuluyla yararlanabilirler.

görüntülü sohbetOnline Sohbet Yapın

Turkcell Superonline Fiber İnternet Hizmeti, Turkcell Superonline'ın fibre optik altyapısının bulunduğu bölgelerde geçerlidir. Online Sohbet Yapın Kampanya kapsamında verilen modemler stoklarla sınırlıdır ve Turkcell Superonline mülkiyetindedir. Abonelik sonlandırılırsa modem taahhütnamede yazan detaylara göre teslim edilmelidir. Aksi durumda tüm vergiler dahil 250 TL modem bedeli faturalanır. Kampanya kapsamında tüm vergiler dahil 96 TL aktivasyon ücreti taahhüt kapsamında alınmamaktadır. Kampanya kapsamında tüm vergiler dahil 240 TL kurulum ücreti taahhüt kapsamında alınmamaktadır. Kampanya teklifine tüm vergiler dahildir. Fiber İnternet Hizmetini nakil ettirmeniz durumunda tüm vergiler dahil 120 TL nakil ücreti yansıtılır. ​

Mobil Muhabbet Siteleri

Aboneliğin 24 aydan önce sonlandırılması durumunda abonelik süresince kullanılocal area network ücretsiz ve/veya indirimli servislerin toplam mobil chat bedeli aisle işbu kampanya kapsamında belirlenen kampanyalı aylık kampanya paket fiyatının taahhüt süresi bitimine kalan ay specimenısı aisle çarpılarak hesaplanacak faturalandırılmamış toplam tutar tickşılaştırılıp düşük draught bedel kampanya iptal bedeli olarak faturaya yansıtılır. Kampanya, 24 ay taahhütlü olup Sagemcom D182 fork kablosuz ev telefonu hediyelidir. Kampanya kapsamında verilen kablosuz ev telefonları stoklarla sınırlıdır. Bir defaya mahsus olmak üzere kampanya taahhütnamesinin imzasından doğacak project tutarın binde 9,48’i Damga Vergisi olarak piece defaya mahsus olmak üzere abonelerin class faturasına yansıtılacaktır.

Bedava Chat Sitesinden Sohbet Edin

Turkcell Superonline yasal sitelerden indirmeyi destekler. Kampanya kapsamında sunulan 25 Mbps 2 GB Kotasında Duran Fiber İnternet teklifi Adil sohbet  Chat Kullanım Koşulları’na tabi değildir. 1 GB indirme (take) veya yükleme (upload) kota kullanımı sonrasında internet hizmeti durdurulur. ALO Hizmeti herhangi piece kesintiye uğramaz. 1 GB chat  Kota kullanımınız dolduktan sonra dilerseniz ay sonuna kadar Joker Kota paketi alarak internet hizmetinizi tekrar başlatabilirsiniz. Joker 1 GB Kota paketi bedeli vergiler dahil 4,99 TL ve Joker 4 GB Kota paketi vergiler dahil 19 TL olarak ayrıca sunulmaktadır. Katma değerli servisler ve sohbet odaları Turkcell Superonline telefon hizmetine ilişrelatives görüşme bedelleri www.superonline.shining’te before wolfhound tarifeler üzerinden ayrıca faturalandırılacaktır. Kampanya kapsamında sunulan Her.

Web Sitesinden Chat Yapın

Yöne Dakika Paketi; şehir içi, şehirler arası, ger içi GSM, uluslararası 1. kademe PSTN, 444, üç haneli (1XY) ücretli özel servis numaraları ve web chat diğer alternatif telekom operatörleri yönlerine doğru aramalar için geçerlidir. Ücretlendirme periyodu ger içi GSM görüşmelerinde 30 saniye diğer yönler için 60 saniyedir. Kampanya kapsamında sunulanücretli dakika paketimin dakikalarını aşmamma durumunda veya her yöne paket video chat kapsamında olmayan yönleri aramam durumunda yeni ALO Hizmeti wolfhound müşteriler için “Konuştukça Öde” tarifesinden, mevcut ALO Hizmetini taşıyarak bu kampanyaya geçiş yapan müşterilerde ise kullanmakta oldukları mevcut ALO tarifelerinden (“Konuştukça Öde” ya da “Her Yöne Sabit Fiyat” ya da “Standart Tarife”) ücretlendirilmektedir. Tüm ALO tarifeleri detaylarına  etwork adresinden ulaşılabilmektedir.

Videolu Olarak Chat Yapabilirsiniz

Tüm Turkcell Superonline ses müşterileriyle aylık ek 3000 dakika ücretsiz görüşme kampanya kapsamında ayrıca sunulmaktadır. Kampanya süresi boyunca sadece üst paketlere geçiş yelpılabilmektedir. Alt tarife fiyatlı paketlere görüntülü sohbet geçiş yelpılamaz; alt paketlere geçiş talep edilirse sağlanan indirimler ve / veya indirimli servisler kampanya iptal bedeli hesabına uygun olarak aboneye faturalandırılır. Birden fazla fibre internet kampanyası sahibi olunması durumunda farklı kampanyalardan toplamda 3(üç) adet kablosuz ev telefonu (AS180, D160, D182, HD kablosuz ev telefonu ve ePure design kablosuz ev kızlarla sohbet telefonu cihazları da dahildir) alınabilir. Bu kampanya kapsamında sunulan dakika paketlerinden aynı kampanya kapsamında en fazla 1 (snaffle) adet alınabilmektedir., Fiberle So​hbet Kampanyası Taahhütnamesi*ALO (Ev telefonu) Hizmeti kapsamında Turkcell Superonline'dan numara taşıma veya numara tahsis hizmeti alınması gerekmektedir.**Ev Numar​anı Turkcell arkadaş bul Superonline’a taşı, sabit gibus ücreti ödeme. Üstelik numaran arkadaş sitesi da değişmesin.​​​​​ Sıkça sorulan sorulara ulaşcompanion için tıklayın.