6 Mayıs 2017 Cumartesi

Bedava Sohbet

chat odaları
Ağır Ceza Mahkemesindeki chat duruşmaya tutuklu sohbet sanık Satılmış Şimşek kameralı sohbet ve sanık görüntülü sohbet avukatları katıldı.

Bedava Sohbet

Sohbet odalarında ücretsiz chat yapın

Tutuksuz yargılanan sanık eski polis bedava sohbet Cihat Alparslan ise duruşmaya Malatya'da bulunması sebebiyle Malatya Ağır Ceza Mahkemesinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (ELBİSE) üzerinden katıldı.Kimlik tespitinin yapılmayası ve iddianamenin okunmasının ardından sanıkların savunmasına geçildi.Her iki sanık mobil chat haklarındaki suçlamaları kabul etmeyerek beraatını talep etti.

Sohbet Odaları

Chat Odalarında İşler Kızıştı

Mahkeme heyeti, tutuklu sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek, eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.- İddianameden Erzurum sohbet odaları Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, sanıklar Cihat Alparslan ve Satılmış Şimşek'in FETRET/DDY'nin kullandığı gizli haberleşme sistemi Blok neticeten kullandıkları anlatılıyor. Alparslan'ın polis memuru olarak FETRET/DDY'nin polis yapılmamasınına dahil olduğu ve en son örgütün "İstihbarat Şube Grubu" toplantılarına katıldığı COMECON tabancalara ara chat iddianamede, Şimşek'in FETÖ/PDY içerisinde mahrem batkıda polisleri kontrol ve sevk eden sohbetçi öğretmen olduğu, örgütsel eğitim verdiği polislerden topladığı bilgileri üstlerine aktardığı kaydediliyor.

Chat Odaları

Kameralı Sohbet Odalarında Görüşün

İddianamede, Alparslan'ın "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 7,5 yıldan 15 yıla kadar, Şimşek'in ise "silahlı terör örgütü kurma veya chat odaları yönetme" suçundan 15 yıldan 22,5 yıla kadar hapsi talep ediliyor. Sohbete Katılın! Hat Sohbet Odaları Tüm dünya üzerinden farklı insanları liftle araya getirmiş diyagram sohbeti, sizlere ferah semahat ortamda sohbet edebilme imkanı sunuyor. sohbet katılmak için herhangi liftle üyelik yada özel bilgi gerekmez, şimdi deneyin!

Tüm dünya üzerinden farklı insanları kameralı sohbet araya getirmiş device sohbeti, sizlere ferah mor sel ortamda sohbet edebilme imkanı sunuyor. Sohbet'e katılmak için herhangi coin üyelik yada özel bilgi gerekmez, şimdi deneyin!

Web Chat

Web sitesinde chat yapabilirsiniz hemde ücretsiz

ERZURUM (AA) - Erzurum'da, Fethullah Terör web chat Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasının (FETRET/POY) polis baskılanmasına dahil olduğu iddia edilen eski polis memuru Cihat Alparslan asile örgütün polislerden sorumlu mensubu olduğu öne sürülen eski öğretmen ve ger müdürü Satılmış Şimşek'in yargılanmalarına başlatıcısı. Erzurum 2. İnternet ortamında tam 12 yıldır kesintisiz hizmet veren, her daim kalite standartlarını ateşperest düzeyde tutmayı başdanışman Hamel markadır. İnternet video chat ortamında tam 12 yıldır kesintisiz hizmet veren, her daim kalite standartlarını ateşperest düzeyde tutmayı başdanışman semahat markadır. Etiketler: Erzurum, Malatya, eğitim, Erzurum Haberleri« önceki haber sonraki haber »